Termék részletek


Monopoly Assassin's Creed Syndicate

Monopoly Assassin's Creed Syndicate
 • Monopoly Assassin's Creed Syndicate
 • Monopoly Assassin's Creed Syndicate
14 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
9 éves kortól
 • Angol nyelvű társasjáték, amihez TELJES MAGYAR SZABÁLYFORDÍTÁST adunk.

  Egyedi hangulatú társasjáték, amiből csak nagyon kevés darabunk van, de igazi meglepetés lehet a játéksorozat rajongói számára!

  Ez a játék a viktoriánus Anglia világába vezeti el a játékosokat. A modern kor Londonban született meg! Szerezz befolyást a nagyvárosi bandák között, szedj védelmi pénzeket a nyomornegyedek és a paloták lakóitól egyaránt! Rajtad múlik, hogy milyen taktikát választasz, hol és mikor építesz követőid számára biztonságos lakásokat, alkut kötsz-e ellenfeleiddel, vagy erőszakosan próbálod-e kiszorítani őket a városból!

  A Monopoly: Assassin’s Creed Syndicate igényes kivitelezésű, szórakoztató társas, méltó a sikeres számítógépes játékhoz és a sorozat korábbi részeihez is! Egyedi hangulatú tábláján London térképe látható, a mezőkön haladva pedig a brit főváros legfontosabb területeit lehet birtokba venni és beépíteni.

  Eredeti angol nyelvű leírás:

  Join the brotherhood and invest, negotiate and trade your way to victory in this Assassin’s Creed Syndicate Edition of Monopoly. Traverse breath-taking concept art of the Industrial Revolution and reclaim renowned landmarks of Victorian London from the grasp of the Templars. What strategy will you choose? Will you stealthily navigate the board, striking only when the time is right, or will you forcefully take control of the city from the sewers up?