Termék részletek


Álom doktor

-6%
Álom doktor
4 999 Ft
Akció: 4 690 Ft
Kezdete: 2020.04.05   A készlet erejéig!
Oldalak száma: 576
Megjelenés: 2019. november 07.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635041329
Méret: 230 mm x 152 mm
 • Nem tudom elzárni: nem egyszerűen bennem van, hanem magam vagyok a ragyogás.

  - Tudom, mit szeretnél, cukorfalat. Gyere vissza, és megkaphatod.
  - Száját közelítette Andiéhoz, nyelvével addig simogatva annak felső ajkát, amíg az köddé nem foszlott. A szeme azonban kitartott, s Rose tekintetébe kapcsolódott.
  - Sabbatha hanti - danolta a kórus. - Lodsam hanti. Cahanna risone hanti.
  Andi visszajött, kimeredő, fájdalmas szeme köré megképződött az arc, melyet aztán a test is követett. Rose egy pillanatig látta karcsontjait és az ő ujjait szorító ujjakéit, majd ismét rájuk nőtt a hús.
  Rose újból megcsókolta. Andi még kínjai között is reagált, Rose pedig a fiatalabb nő torkába lehelte saját lényegét.
  Kell nekem ez a nő. És ami kell nekem, azt meg is kapom.
  Andi újra lenullázódóban volt, de Rose érezte, hogy küzd ellene, és felülkerekedik. A tüdejébe szívott, jajongó életerőből táplálékot merített, ahelyett hogy megpróbálta volna eltaszítani.
  Szuflát gyűjtött - most először.

  A ragyogás folytatásában a gonosz ismét visszatér közénk. A kisfiú, aki annak idején annyi rémséget élt át a Panoráma Szállóban, immár felnőttként, miután kigyógyult alkoholbetegségéből, egy New Hampshire-i hospice-házban dolgozik ápolóként, ahol a betegek Álom doktornak kezdik szólítani. Dan Torrance különleges képessége felnőttkorában is fontos szerephez jut. Régóta kísértő szellemek, az Igaz Kötés nevű baljós, vándorló kompánia és egy Abra nevű, még Danénél is erősebb ragyogással bíró kislány körül bonyolódik a lidérces, borzongató történet.