Rólunk

Kedves Vásárlók!

A MINDENT EGY HELYEN webáruházunkat 2018. októberében indítottuk el családi vállalkozásként. Célunk az, hogy webáruházunkban lehető legegyszerűbben, kényelmesen vásárolhasson kínálatunkból. Rendelését, akár már másnap átveheti otthonában vagy csomagautomatában.

Mindent egy helyen célja, hogy kiszámítható és megbízható szolgáltatást nyújtson a vásárlóknak. Tőlünk mindenki azt kapja, amit rendelt.

Ügyelünk a rendelés minőségi csomagolására, ahogy a termékeink minőségére is. Számunkra fontos, hogy termékeink igazán jó minőségűek legyenek. 

2020. tavaszán kezdtünk egyedi fényképes termékek készítésével foglalkozni, azóta saját mintás bögréink, kötényeink és párnáink  is készülnek. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Kreatív és precíz megvalósítás jellemző ránk. Egyedi fényképes termékeinket személyre szabott szerkesztéssel készítjük. Nem kérünk felárat a szerkesztésért.

Tiszta szívvel és örömmel készítjük a megrendeléseket, mert szeretjük a munkánkat és szeretünk maradandót alkotni és mosolyt csalni az arcokra. 

 Kövessen minket Facebookon vagy Instagramon és értesüljön elsőként az akciókról és újdonságainkról.

Kellemes vásárlást kíván a Mindent egy helyen csapata!