Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő
Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő
1 800 Ft

Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő

Satya Backflow-Aura Cleasing
Lefelé áramló füstölőkúp
A doboz tartalma: 24 darab kúp
Származási hely: India
1 800 Ft
Részletek
A Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő egy különleges és hatékony eszköz az otthoni tisztító rituálékhoz. Ez a kúpfüstölő egyedi tervezésének köszönhetően visszafelé áramlik, miközben ég, így egy varázslatos látványt nyújtva.

Az Aura Cleansing-Kúpfüstölő egy olyan termék, amely segít az otthoni légkör megtisztításában és pozitív energiákkal feltöltésében. Az Aura Cleansing illata friss és füstös, amely segít ellazítani és megnyugtatni a testet és a lelket. Ideális a meditációhoz, relaxációhoz vagy egyszerűen csak a mindennapi stressz levezetéséhez.

A Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő kézi készítésű és természetes összetevőkből áll, így garantáltan biztonságos és környezetbarát. A dohányzásmentes formula segít megőrizni a tiszta levegőt otthonodban, miközben kellemes illattal árasztja el a helyiséget.

Amennyiben szeretnéd egyedivé és varázslatossá tenni az otthoni tisztítási rituálékat, akkor a Satya Backflow-Aura Cleansing-Kúpfüstölő tökéletes választás számodra. Vásárold meg most és élvezd a nyugtató és tisztító hatását! Legyen otthonodban mindig kellemes és pozitív légkör!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!