Ylang Ylang illóolaj
Ylang Ylang illóolaj
790 Ft

Ylang Ylang illóolaj

Fleurita-100%-os
Ilang Ilang illóolaj: 10 ml
790 Ft
Részletek
Az Ylang Ylang illóolaj egy rendkívül kellemes és különleges illatú termék, mely természetes módon kinyert virág illatát hozza el hozzád. Az Ylang Ylang fa friss virágjából sajtolva, az illóolaj széles körben használható az aromaterápia területén, valamint kozmetikai célokra is ideális választás.

Az Ylang Ylang illóolaj rendkívül kedvelt azok körében, akik szeretik az édes, virágos illatokat. Az Ylang Ylang olajnak számos jótékony hatása van: nyugtató és stresszoldó hatása révén ideális az ellazulás és a kikapcsolódás pillanatainak megteremtésére. Emellett bőrápoló tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas a száraz és érzékeny bőr hidratálására is.

Az Ylang Ylang illóolajat aromalámpákban, légfrissítőkben, fürdőkádban vagy masszázsolajként is használhatod. Az érzéki illat mellett az olaj gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatása is előnyös lehet a bőrproblémák enyhítésére.

Bízz az Ylang Ylang illóolajban, hogy kellemes illatával otthonodat megtöltve élvezhesd az aromaterápia jótékony hatásait és a relaxáció mélyebb szintjét. Finom illatával, gyógyító hatásaival és széles körű felhasználhatóságával ez az illóolaj bizonyára te is a kedvenceddé válik az első használat után.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!